Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Τελευταία Ενημέρωση Μπλογκ ~ Blog's Last Update

τελευταία ενημέρωση 13-1-2018 last update (η φωτογραφία από την τελευταία ενημέρωσης της αντίστοιχης ανάρτησης) Στο ιστολ...

Η λίστα ιστολογίων μου

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Τελευταία Ενημέρωση Μπλογκ ~ Blog's Last Update

τελευταία ενημέρωση 13-1-2018 last update
(η φωτογραφία από την τελευταία ενημέρωσης της αντίστοιχης ανάρτησης)


Στο ιστολόγιο δεν θα δημοσιευθούν άλλες αναρτήσεις, εκτός βέβαια τις αναρτήσεις από τις νέες δημιουργίες των Χάλκινων Δημιουργημάτων μου όταν και αν και εφόσον υπάρχει έμπνευση/θέληση/όρεξη για τη δημιουργία τους. Άρα οποιαδήποτε νέα δημιουργία σε μορφή φωτογραφίας, βίντεο, κειμένου θα αναρτάται στις υπάρχουσες αναρτήσεις στις οποίες με μια ματιά θα βλέπετε πότε έχουν ανανεωθεί τελευταία φορά. Στην αρχική σελίδα του ιστολογίου πλάι σε κάθε φωτογραφία της εκάστοτε ανάρτησης θα υπάρχει η ημερομηνία της τελευταίας ενημέρωσης της ανάρτησης.
Επίσης ακριβώς παρακάτω έχω όλες τις αναρτήσεις -με τις σχετικές θεματικές- για να βλέπετε με μια ματιά τις τελευταίες ενημερωμένες αναρτήσεις. Πατώντας στο σύνδεσμο πηγαίνετε στην ανάρτηση.

Ο δημιουργός και διαχειριστής τού ιστολογίου Κώστας Πασαλούκος σας ευχαριστεί πολύ για το πέρασμα σας από εδώ. Επικοινωνήστε μαζί μας στο e-mail https://goo.gl/ENzNbC για οτιδήποτε θέλετε.

*όλες οι δημιουργίες -κατασκευές, φωτογραφίες, βίντεο, κείμενα- είναι πνευματικές δημιουργίες και υπόκεινται στα πνευματικά δικαιώματα -copyright ©- του δημιουργού και διαχειριστή αυτού του ιστολογίου όπως αναφέρεται ανωτέρω

όΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤήΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓίΟΥ ΑΝά ΤΕΛΕΥΤΑίΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝίΑ ΕΝΗΜέΡΩΣΗΣ
2018
2017
2016
2015

Δημοσίευση σχολίου